Snygga Omslag

436225-38


busigt trala

Jag är inte klok men fyy fan vad orligt det var, jag och kristoffer var hemma hos honom igår och spontan-busringde till någraa ex killkontakter med namn jag kanske inte ska nämna här. SÅ jävla roligt! Jag blev helt upphetsad det är ngn barnslig del av mig som bara älskar busringning! Fast tjejkompisar känns taskigt så det gör jag inte, definitivt.

För En Lång Lång Tid

Du säger att du är stark
att du har vart igenom det här förut
Du kommer fortsätta
det finns inte mycket mer att säga nu

Vi två hör hemma
i ett rum med inga andra
Om jag var tio år yngre
skulle jag inte behöva dig längre

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid

Jag kommer inte älska dig
för resten av livet
Vill inte leva med tungan hängades utanför
och tycka synd om mig själv

Jag kommer inte höra av mig igen
och jag kommer inte ta skulden
Så säg det och få det gjort
det finns bara ett enda sätt att brinna upp

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför
Varför måste vi döda varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid

För en lång lång tid...

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav
Någon dag kanske jag kör över dig här utanför

Varför vi måste vi såra varandra
nåt säger mig att du blir borta
en lång lång tid...

/av Håkan Hellström

tom

Vem kan se dina tankar när orden är slut, när orken inte räcker till? När alla krafter är borta?


Jag orkar inte är så trött på tillvaron och grejer som hänt

Hysteriskt kul

Hysteriskt kul


Hysteriskt kul

Hysteriskt kul


en dag på stan (nej jag menar hemma)

Nu är det soligt värre, det enda (och då menar jag det enda) negativa är ju att man blir så trött och avslagen av den att man knappt orkar gå in och plugga eller göra nåt annat matnyttigt. Idag tog jag en skolkdag och var med kristoffer (folk visar ju en olika mycket uppskattning om man säger så) Men det var super! Vi låg i skogen och njöt, hade picknick amed diverse trash delicato-saker och nu ligger jag och vilar mig. Är glad över att jag träffat vera mycket nu, det gör så mycket. Du är fin vännen.

EN dag i skogen

436225-36


Sunny thuesday in my mind

Susannas studentskiva på April i fredags var så jäkla grym! Jag träffade faktiskt på gamla kompisar, klasskompisar och folk från HGy och med alkoholen i huvudet gick det lätt att prata!! (skämt åsido). nej men vi dansade asmycket, susanna var fabolous och alla hade såna där "klassens.." -band på sig. Kul! Hoppas vi också får det. (Undrar vad jag får?) Vill gå på hennes musikal också, hade glömt dte och sen såg jag helt lötsligt en affisch med HENNE på! hahah! vilken poff! överaskning! Omslagsbrud! Igår träffade jag vera, blir på så himla bra humör av att vara med dig. Det är en speciell känsla, före under och efteråt! Nu ska jag rusa till bussen, två lektioner till nästan 17 och sedan psykodrama! Puss!

Ni är heta

436225-35


lyft på kjolen!

Äntligen fredag, efter att ha genomlidit en hel vecka av pollen allergi och damp-barn kan jag nu äntligen vila ut mig! Vr för bi martinas softa hus efter skolan och lånade lite kläder till Susannas studentskiva (som "hade" rock-tema som fick reda på nyss inte var) på April i Gallerian! Nu kickar det igång, första av alla och om drygt 1 månad är det vår! Vera om du läser det här, du borde verkligen komma i morgon! Hoppas verkligen att jag kan gå, att jag orkar! Åt makaronipudding till middag (leker patetisk bloggerska som skriver om vad hon ätit och inte á la blondinbella). Susanna skulle överlämnat biljetter men vi tar det tills imorgon istället! Kristoffer kommer, solen skiner!

För den jag är

Det kan låta helts jukt men för första gången någonsin kände jag att jag verkligen accepterades och uppskattades för den jag var, utan påmålade detaljer eller någon förskönad fasad. Utan just för den jag är med mina hemma problem och mina skavanker. Tänk om man kunde få känna so oftare och bland fler människor? Är det inte sorgligt egentligen?

-

fy fan och godnatt säger jag nu! I slutändan har du bara dig själv, eller väldigt få människor (om ens det)
imorrn börjar skolan, platsen där min personlighet blommar (eller inte) jag är totalironisk

Citat från världens dummaste ledare

"Vi måste gå till botten med det här. "

Källa: Göran Persson, om nya fakta kring Estonia


(förlåt men den var så dåligt bra!)

SHIT!

Jag fick ett sms just precis för några sekunder sen från en gammal flirt, Tobias en mycket snygg säljare från Vasastan som jag blev lite rädd. En sån där det aldrig skulle kunna funka med eller inte från mitt håll iaf. Hör av sig plöstligt nu när jag har Mr. Right och vad ska jag svara?!! ATt jag är upptagen svarar ni såklart. Men Jag är ju dum, jag skrek till av chock (och lite, lite knäpp glädje..?)

Hippie och nurse!

436225-34


En udda blandning någon?

436225-31


Kristoffers 20-års dag med maskerad!

436225-33


Studiedag

Idag är det Studiedag och plugg som gäller! Först var jag så trött att jag verkligen somnade på sängen men nu har jag kommit igång lite smått! Gör ett arbete om New Age och skriver på en novell.

I morgon är de sista dagen att anmäla sig till högskolan men jag är hyfsat klar med det, dock så måste jag nog kontrollera och kanske lägga till lite saker. Läsa vidare nu har jag egentligen ingen lust med utan jag vill jobba, men detta har jag som plan B ifall jag inte får ngt jobb (vilket är rätt troligt att jag inte får om man tar bort hemska Café-jobb på Castello)

Till lunch åt jag Hot dogs med salsaröra o pasta och majs, så sjukt gott!

Solen skiner, jag är sjuk! Yes 1-0 till mig, eller inte. Jag blev så glad när Kristoffer sa att han tyckte jagvar smart! Det är svårt att förklara men det stärkte mig för jag trodde ingen såg mig på det sättet riktigt. Man kan ju vara positiv och kul men smart är en egenskap jag mer ÖNSKAR att jag hade. Men kul iaf!

Nu håller jag på och läser "Spelet" av Neil Strauss som är en riktigt sjuk bok jag fått låna av ovan nämnda kille. Om man är tjej och har hett temprament som jag kan man bli förbannad när man läser den eftersom den handlar om killar som talar om spelet hur man raggar och får tjejer. Riktigt absurda människor men det är sååå sant. FY FAN hahaha

Läs den iaf! (om nu vill veta..)

När man inser att vardagen hinner ifatt en? hahahah

När man inser att vardagen hinner ifatt en?


humor

"Being taller than your boyfriend is so today" finns som citat på en skobox från ngt superduper trés dyrt märke. Klockrent dock, eller hur?

Konstvetenskap.. åh

Åhh jag blir så irriterad, idag kom två söta och trevliga tjejer från Södertörs Högskola(fast jag satt och garvadei smyg åt den enas uppkavlade randiga byxor upp till midjan som en liten pojke såg hon ut) och visade bilder och berättade om hur det var att läsa Konstvetenskap där. Helvete vad jag blev sugen sen men det leder ju inte till några jobb, eller konkurrensen är ju stenhård i galleri- och konstbranchen, och ska man läsa det man tycker är kul men binda upp sig på en massa CSN-lån? Vet att jag inte ska tänka så men sorry jag kan inte bli utsällningsvärd på ett galleri även fast det skulle vara super kul..

go and fuck yourself!

Tre anledningar att må dåligt (vdvs mina ursäkter till att göra det):

1. Jag har pms och mitt chokladsug kan få mig att lägga mig ner på golvet och skrika och gråta om vartannat. Det är frustation det. Och tro mig, jag äter allt jag kommer över!
2.Kristoffer, som annars är en blandning av hunk och ängel, har antagligen smittat mig och är anledningen till att jag sitter här med svullen hals, irriterade ögon och djupa äckliga andningar. Han sover i ett så jävla kallt rum och jag är väldigt varmblodig för er som inte visste det, så det är ingen bra kombo det där.
3. Jag har suttit och skrivit ett religionsprov till 19.00 idag i Sahara! Och ett nytt väntar i morgon (det är fan ingen lek att gå estetlinjen) men jag ska nog sjukskriva mig och vara hemma (läs ha tråkigt)

Kanske är jag tillräckligt sjuk för att inte kunna gå på Kristoffers maskerad i helgen? DÅ vet jag en som kommer sitta hemma och trösäta och tycka livet suger..

Jag heter Cecilia och har en helt okänd blogg

436225-29


blogg-en tjejgrej?

Det är verkligen typiskt kvinnligt att blogga tycker jag! Tjejer, och då unga tonårstjejer, ältar o ch ventilerar sig om sina problem vilket förstås är ett jättebra redskap men varför ska det inte var grabbigt? Killar slåss de, eller börjar de också kanske mer och mer blogga? Klichébilden jag har i huvudet att dte är en massa modebrudar som visar Dagens Outfit-poser fniss fniss och Ashley Olsen-bilder (hint åt mig själv kanske?) medan killarna tränar, super och knullar.. Eller vad tycker ni? Är bloggandet en typiskt tjejgrej? Förresten det är ett irreterande ord men ni fattar min point..

vad glor du på?

Ovärt att må dåligt när solen skiner ute ! Ovärt att åka till teatern orkar inte vara social orkar inte vara duktig

jag hatar pappas närvaro, snälla människa försvinn så jag får tillbaks intigriteten! Nej förlåt men det är så det känns..

aja nu ska jag försöka skriva lite dramatik till imorgon..

jävla vänskap

alltså ni anar inte hur tungt det känns i kroppen just nu. förutom anledning att jag sovit mkt dåligt i natt så beror det på min kompis, jag vet inte hur bra vänner vi är längre, P. Det gör så jävla ont i hjärtat och jag hatar henne och jag hatar anledningen tills varför det blir såhär och jag hatar att jag inte har kraften att reda upp detta. ELLER JO MINSANN! Nu skickade ja ett sms på henne, väntar på svar, men hon lär väll inte svara? Som sist då. Blir så trött på nonchalansen. Hon tror nog att jag är kall mot henne men jag blir bara rädd (så att jag blir stel och helt onaturlig, absolut inte gamla vanliga cecilia)


kan jag inte få ta studenten och lämna konflikterna och osäkerheten bakom mig? Men då lär jag väll få sitta där hos en psykolog eller terapeut om 10-20 och tala om, för mycket dyra pengar, obearbetade händelser. Om jag inte tar tag i det nu vill säga vilket jag inte orkar.

Och middagen blir aldrig klar, pappa måste fungera extra långsamt vad gäller matlagning.... inte hans starka sida.

RSS 2.0