Tallin next "Torsk på Tallin"

Jag har ett par grannar som alltid ska vara så jävla perfekta. Dom bor till höger om oss, det är bara att leta efter snyggaste tomten med den minsta lilla häck ni kan tänka er så har ni hittat rätt. I alla år har dom grillat mest Nu tar dom bigaråer av oss! Ja, ni läste helt rätt. Men det är lugnt, det var pappa som lät dem göra det. Han har ingen pondus och skulle nog tillåta vem som helst göra vad som helst. Förutom att köpa ut sprit åt mig då. (Ja, jag har frågat det var förnedrande fastän man förklädde in frågan). Nu ska jag och denna tafatta man som jag älskar plus mamma dra till Tallin! Jag vill träffa alla mina fina vänner sen så hör av er! PUSS

Men tjaaa, perfektion!


Hej hemskt mkt hej

Det var LÄNGE sen jag uppdaterade här! och det av lite olika anledningar men nu är jag tillbaks! Idag är det Måndag veckans första dag (nystart?!) och solen steker så in i.. och vem är tacksam? Jo jag! Vad har hänt å senaste tiden då? Jag har träffat Eva, vi promenerade i City hela dagen i lördags och hade det riktigt trevligt! tack! Sen har jag haft serious talking med vera haha "läskigt glassigt". Idag har jag fyndat en riktigt fräsch vit randig lång kofta från Gina tricot! Och ett par gråa strump byxor till i höst (onödigt vetande). Ganska så väldigt snart kommer min killkompis Mikael hit från Dalarna. Han ska bo här över natten vilket jag helt hade glömt! Klantarsle. Bada vill jag göra, han vill typ shoppa! Se hur detta går.

En helt ny miljö


jag blundar för vardagen.

Idag kanske (jag vill men ändå inte) åker jag till Näsby Park för att då bo där medans jag jobbar. Jag börjar nämligen jobba imorgon. Önskar att det inte vore så av olika anledningar, men tänker inte vara bittra skol-jaget. Finns mycket där som inte finns här, praktiska saker som bara är helt självklara hemma. Internet och massa olika mat till exempel! Något så banalt som rena handdukar! DIt måste jag packa med mig allt jag kan behöva under vardagen usch. Jag kan ju inte gå till föreningens tvättstuga. Inget Helena eller pappa informerat mig om hur man gör. Ni anar inte hur tråkigt det är när ingen kommenterar! Eller så kanske ingen läser?! Haha fråga mig inte vilket. Jag är sugen på Cheesecake.

Lördag

I kväll har det tillverkats hallonmuffins i stora formar och lyssnats på Kleerup (okej, han tycker han är så kreddig men iaf)! Och inget bra går på TV! Tror jag ska ta en fet sömnis piller och soova! Var ju Veras födelsedagsfest igår! Tack för den! Det var tänkt med sex and the city-tema men jag var ju fan den enda som var uppklädd haha! Men det var kul!

In the middle of her twenties

Katja var 27 år och bodde i en ljus tvåa vid Mariatorget, precis vid Rival. Hon jobbade som avdelningschef på ett känt mediaföretag. Hennes liv var som en ljuv dröm. Det kändes bra just nu, hon hade kommit till den punkt i livet då saker hade uppnåtts, avbockat på en lista som existerade rent psykiskt där bak i huvudet. Katja hade satt upp som deadline att innan 30 skulle hon vara sambo i ett bra förhållande, kommit en bra bit in i karriären. Det var två viktiga deals. Det som hon nu hade var Fredrik, en 31-årig börsmäklare ursprungligen från Göteborg. Deras relation var allt och lite till. Till en början främmande och passionerad, nu van och stadig. Men gnistan fanns ändå kvar, ansåg hon själv i alla fall. Vad Fredrik tyckte hade de aldrig pratat om, men hon trodde nog ändå han kände likadant. För han skulle väll ändå aldrig vara otrogen? Om hon blev ful helt plötsligt en dag? Nej, det hoppades hon verkligen inte. Katja stod framför den stora vardagsrums spegeln och betraktade sig själv. Mörkt hår och en ljus tunika från Day. Silversandaler på fötterna. Hon jämförde ofta sig själv med andra par. Sådana där "stockholmspar". Enligt Katja bestod det allra mest typiska av ett hetero media- eller reklam par med något valfritt husdjur. Bostadsrätten var nyss införskaffad och partyna många! Helst skulle man gå ut varje kväll, i alla fall om man ville bli ett känt ansikte och ihågkommen. Vara någon, och nu snackar vi inte känd som i Robinson-känd utan känd som i att ha ett stort nätverk och goda kontakter på alla fält, Uteställen som var heta var Ritche, Grodan och möjligen något Söderklubb som Fritz corner för den vågade.

I´m back at home!

Jag kom in på högskolan! Det känns jävligt nice. Vetskapen att om jag vill plugga i höst, så kan jag göra det. Sociologi på Södertörn, inte helt fel. Men det är nog jobba som jag vill göra. Kom hem för nara en timme sen från Centralen och flygbussarna. Resaan till Belgrad är över och jag kommer sakna det! Det var underbart skönt, få spendera tid med sin bästis (tycker nog jag har kommit dig närmre med tanke på tiden vi tagit igen) och fått umgos mer med Ana! Det var verkligen tjejigt, girlylicious. Vilket jag behövde. Mina sexuella frustationer är en annan sak, haha. Fy fan vad jag tjöt där nere (inte av tårar, av kåthet). Gjorde ordning oss för utgångar! Vi såg Sex and the city the movie, andra gången då för mig. Och värmen, värmen. Den var en klass för sig. 39 grader utan AC men vad gjorde det egentligen? Starkaste minnet är när man går dessa oändliga affärsgator backe upp och ner i staden. Jag fyndade ett par vita fräscha Converse där nere! Sen köpte jag lösnaglar, haha. Får se hur det går att sätta på!

Thorleifs blandband "HÅLL MIG HÅÅÅRT" blabla

jag sätter mig fort ner vid datorn för att gå in på internet, blogg-beroende som jag är. Det kan vi konstatera lugnt. Och vad möts jag av? Musikprogrammet Limewire som visar tonvis av dansbands nedladdningar. Med titlar som "Jag älskar dig". Det är inte ett skämt. Om ni skulle möta honom skulle ni aldrig tro det. Han är blyg och lite ranglig, inga rossliga ölkinder här inte. Ingen kaxig uppsyn Inte igen. Inte denna dåliga musik smak pappa! Jag blir generad och irreterad. En pappa som ändå är lite konstnärlig, kunnig och vanligtvis lyssnar (eller lyssnade då) på HELT andra saker. Ja ja, tänker jag och traskar jag vidare in i webben..

Hot.

Det verkar vara en trend att gilla brunetter.. och jag förstår dom nu!

Du vet. bor man i Sverige så regnar det. Hela tiden.

Nu kanske jag ska knata till biblioteket (känns som jag är där rätt ofta NÖRD var ju på huddinges igår) för att leta reda på någon/några bra böcker till Serbien-resan. Inte för att jag tänker läsa hela tiden men ändå. Sen har jag hunnit svara på ett mejl till Wendela, ska tvätt aännu mer (hur många tvättar kanman egentigen tvätta?). Här är jag men inte länge till! Kristoffer däremot, han är redan nere på soliga knulla-supa-dricka- Ayia napa! (stavade jag rätt nu?) Känns faktiskt mer som en stolthet ja en prestation typ "hej jag är för bra för att veta sådant svenne banan -places" om man inte kan stava till ett fjortisparadis som denna. Nu svävade vi visst i väg i tankebanorna! Det brukar ju bli så.

Ett glatt budskap with totally ironi i!


Serbien next!

För jag och Vera ska åka till Serbien i övermorgon! Vi behöver den här resan. Iiiih vad glad jag är, så spännande! I en hel vecka ska vi vara borta.

Tänk om man fick inreda sin egna lägenhet..


Det är du och jag


Nu jävlar. Då jävlar!

Vem har sagt att just du ska ha ett jobb du inte trivs med? Att du ska slava, slava, slava. Gå därifrån, skrik ut "Jag VILL INTE VARA HÄR, NU GÅR JAG!!" Vem ser bakom fasaden, din egentliga yta och ditt dåliga självförtroende? Vem har sagt att just vi ska bo i Sverige och syssla med det vi gör. Jobba på, stressa sönder oss och jobba mot nya mål som vi har satt upp bara för att göra någon annan glad! Inte för vår egna skull, det vi egentligen vill göra. Vad vill du göra? Bygga barnhem i Brasilien eller sälja skor på Biblioteksgatan? Alla drömmar är ju egentligen lika mycket värda. Och lika viktiga att förverkliga.

Pang preeego i P3

För jag älskar Pang prego, ett pratradioprogram i P3. Igår på väg hem från Esklistuna satt vi och lyssnade på det i bilen. De pratade om ämnet bloggar, hur man blir känd osv. En av sveriges största bloggar, Englas Showroom (en snygg blodninds modeblogg) är döpt efter mordet på Engla. Fiffigt och otroligt elakt! Kanske för elakt för att skämta om här... Programledarna är bäst! Jag vill ha dom som vänner! SÅ sjuka saker som kommer ur deras munnar. Det bara forsar, elaka roliga satirer.

Jag vill

För jag vill: 1. Spela in en film, en asrolig sjuk en. Med en massa kompisar. 2. Flytta till Köpenhamn, ta vilket skitjobb som helst och skaffa ett nytt liv. 3. Förtsätta ha kvar Kristoffer i mitt liv, i mitt hjärta.

RSS 2.0