mange schmidt, hatar dig

Jag hatar manliga artister, eller bara män killar gubbar i största allmänheten, av typen "Mange Schmidt" med överlägsna loserögon och en smidig liten kulmage som göms av stora luvtröjor! Blicken må se säker ut men han oroar sig nog alldeles säkert för att se för tjock ut!

Han är ölkillen som inte tackar nej till en aladdinask och han var definitivt killen som hånade en som barn när klassen hade brännboll och man själv gjord ett tappert försök till att slå kastet långt men misslyckas naturligtvis och får springa till första konen, förnedring på högsta nivå.

Mange är en av dessa killar som ägde som liten och bara skrattar, ja skriker rakt ut "jävla tönt" och tillhör tuffa gänget i klassen men har en alkoliserad morsa som väntar med flaskan hemma vid köksbordet med vaxduksmönster föreställandes fiskmåsar.

Gestalta ett minne

Först närjag kom till teatern nu senast var jag negativt inställd åd jag tyckt att min teaterlärare inte gillat mig, att jag varit fel i hennes ögon eller bara varit "för mycket"
Men i torsdags gick det så bra, som i ett flow! Jag fick köra mot Sara, vi skulle gestalta ett minne med känslor och uttryck som skulle ta fyskisk form med rörelser (ganska svårt) sedan skulle vi mötas med våra minnen tillsammans och bygga en historia.

Vi hamnade på Plattan i City och jag var en full pinsam tonåring, Sara flickvännen som hade sagt adjö till killen på flygplatsen. Ledaren blev väldigt imponerad och sa att det är så här skådespelare jobbar! Fick en kick verkligen, stärkt blir man av teatern. En räddning.

Det känns ibland som att jag upplever "flow" när jag spelar teater, inget annat spelar roll. Det handlar inte om att prestera eller vara duktig utan man bara har kul och lär känna vad man klarar.

French love

French love


436225-27

436225-27


Lästips

Om ni vill läsa världens bästa stockholmsskildring och om roliga tragiska individer så ska ni läsa "Fräsch, spontan och lycklig" av Mons Kollentoft (pocket). Det är min absoluta favoritbok just nu!

Handlar om ett par som lever det perfekta livet i innerstan och mannen arbetar med PR och marknadsföring, två små söta barn har de också. Dock så planerar mannen, eller pappan i familjen, ett helt sjukt projekt..

Sugen på att hålla hand?

Sugen på att hålla hand?


Vill ha partyparty med couture-kläder!!

Vill ha partyparty med couture-kläder!!


fuck you, religionsboken!

Okej, det är bara att konstatera: Jag har hur MYCKET JÄVLA plugg som helst. Trots att vi får några kom-i-fatt dagar (jo vars 70% av klassen kommer skolka jag lovar) i skolan sen så vore det skön att komma e liten bit på vägen iaf.

Studenten när kommer den? Lite äckligt nära, men usch jag orkar inte tanken. Visst kanske roligaste dagen i livet men så mkt förberedelser.. ! Studentskivebiljetterna är spålöst försvunna och jag vill bara skrika rakt ut. Vill inte prata med hon som har hans om det för hon är inge trevlig..

Avslutningsvis vill jag säga att jag blir lite deprimerad av att läsa minr eligions bok. Tråkigt skriven få bilder men framförallt pågrud av att jag aldrig skulle kunna ha en "asketisk" livshållning dvs avstå från livets goda som mat, sex och alkohol. Det känns så torrt och tillbakahållet, som ngn drar i ens rygg och inte låter en leva ut. Min gamla religiopns lärare är en höna-pöna (stor överkropp, smala ben) som gillar att få en att känna sig värdelös och slarvig fastän men typ pluggat mest i klassen.

cider o dans

436225-24


kattlandet

436225-23


Hippiestilen är grymt het!

Hippiestilen är grymt het!


Klänningar och cider-Baba Sonic

Gårdagens utgång var himmelskt kul! Baba Sonic vid mariatorget blev det till slut och vi fick stå och köa i sisådär 2 timmar men det klarade vi, eller hur felicia? Träffade lite roliga skumma typer som man undrar gick på koks eller?

Eller jag kanske ska ta kvällen från första början, på tunnelbanan i fruängen (blev skjutsad av pappa pga mina pums jag inte kan gå i) får jag ett telefonsamtal när jag sitter och bläddrar i en blaska "Vad är det för tidning du läser?" jag blir ganska rädd och rätt så irriterad, hör att det är kristoffers röst och undrar om han går på knark, han låter helt sjuk i huvudet? Sen fattar jag, han och killkompisarna David och Daniel (Som ska komma på min skiva förhoppningsvis!) dom visade sig vara sköna och alla kom bra överens.

Vi drack cider, umgicks och jag träffade ellinor och martina, lydia kom (vilket var himla kul) men fra,förallt dansade verkligen skiten ur oss i säkert 3 timmar tills stället stängde vid 3-tiden. Det var så härligt, där på dansgolvet det var krisoffer och jag världen stängdes av (även om det är mer upphetsande med killar man inte känner) Var härliga människor där, mycket indie killar och lite lagom avslappnade folk. Felicia blev lite glad i hatten men det gick bra! Hon var snygg i sin lila klänning! Man får mer blickar i pumps har jag märkt, man liksom lyfts upp! Till Baba sonic måste jag igen snart! lördag kanske? Party vill jag nog ha i allafall!

Prima cirkusballerina goes L.A

Prima cirkusballerina goes L.A



Anine Bing såklart!

I kväll slår vi klackarna i taket!

I kväll slår vi klackarna i taket!


sista fria lovet någonsin-2007

436225-19


Min drömbild av en underbar förmiddag!

Min drömbild av en underbar förmiddag!


Vad kan jag göra som lugnar mig?

Okej, idag har jag varit hos både dietisten OCH psykodramat så man kan väll säga att jag fått ventilerat och försökt förstå mina känslor. Däremellan spenderade jag sju hela timmar på att gå runt i stans affärer (kaos på Gina som vanligt) och en god lunch på ett mysigt möbelcafé i Vasastan.

Jag mår bra av, eller detta kan jag göra vid oroskänslor och rastlöshet:

Meditera
Simma
Jogga
Måla naglarna i en ny fin färg
Sova
Läsa en bra bok
Ligga stilla i sängen
Rita
Skriva på bloggen
Ringa till en kompis

Visst, det här låter ju som självklara saker för er men jag måste påminna mig och intala mig detta om och om igen så vi inte hamnar i matfällan igen. Eller jag är där just nu och det är ett jävla helvete.

damm vippan-ett skydd?

Varför städar man (speciellt vuxna) frenetisk när man ska ha gäster? Är det för att man inte vågar visa sin smutsiga riktiga sida? Den skitiga och kanske sårbara, mänskliga? Borde man egentligen inte bara låta det vara som det är och bara skrika "Hey, ta det för vad det är.." och så får det bära eller brista! Så borde det vara! 

ta mig hårt

hans stora solbrända händer, manliga
studentklockan som tänder mig så
lyckorus, trygghet i hans ögon
blicken vilar på mig
men inte stressande
bara eggande

en liten ögonbindel, man ser inget utan tappar kontrollen vilket är upphetsande.

det blir bättre och bättre för varje dag, vecka, vi lär känna varandra mer och mer, sen är du ju lite slarvig och jag kanske måste lära mig våga säga nej till människor, men i allafall.


åhh herregud vad jag är kär vill bara skrika ut vråla!

Men det är ju skitläskigt sen när det tar slut för det måste det ju göra någon gång, Inget varar för evigt mmen jag orkar och vill inte tänka så just nu. Utan njuta av nuet och leva här och nu!

ta mig hårt

hans stora solbrända händer, manliga
studentklockan som tänder mig så
lyckorus, trygghet i hans ögon
blicken vilar på mig
men inte stressande
bara eggande

en liten ögonbindel, man ser inget utan tappar kontrollen vilket är upphetsande.

det blir bättre och bättre för varje dag, vecka, vi lär känna varandra mer och mer, sen är du ju lite slarvig och jag kanske måste lära mig våga säga nej till människor, men i allafall.


åhh herregud vad jag är kär vill bara skrika ut vråla!

Men det är ju skitläskigt sen när det tar slut för det måste det ju göra någon gång, Inget varar för evigt mmen jag orkar och vill inte tänka så just nu. Utan njuta av nuet och leva här och nu!

Indiekillar, mums!

Indiekillar, mums!

hard rock´n

Att göra det till artic monkeys, det är ngt speciellt. Det bandnamnet får aldrig mer samma neutrala innebörd mer..!

Nu ska jag väll  försöka lägga mig, har somnat med mammas sömnpiller 2 dagar i rad är sjukt rastlös ibland. SKulle ju gått ut men det blev inställt folk kunde inte, ändra fram datumet göra folk besvikna det hatar jag! Dåligt samvete är värsta känslan!

godnatt vänner!

varför är man så dum?

Varför är man så dum att man har sex utan skydd alls? Och varför gör jag , eller vi, det gång på gång? När jag skulle byta om till pjamas så slog det mig att det säkert bara är en tidsfråga tills jag får en äcklig bebis i magen! växa växa bli större rund, hoppa av skolan ung mamma white trash hej!

Nej herregud så här får det inte gå till men är så svårt att  öppna käften i just det speciella ögonblicket, det går inte, Eller i början var man alltid noggran under alla omständigheter men det har som runnit av nu och man bryr sig inte. Rekommenderas inte för fem öre!

Dum dum dum cecilia

men också  dum dum dum K!

snurrig på snus

sitter här och mumsar i mig toscakaka (sjukt gott namn bara det.. allt med kaka på slutet..) och lyssnar på Imogen heap med "halleluja" tänker tillbaks på O.C och låten är så fin att man bara vill gråta och slå sönder en vägg ungefär. Så känner jag också när jag lyssnar på Lasse Lindhs "Du behöver aldrig mer vara rädd" då vill jag bara ligga i en äng och vagga mig själv fram och tillbaks hahah...



Kvällen var så sjukt lyckad hans släkt är ganska enkel men det är väll bättre än en stel överklass släkt som bara ser ner på andra (det har jag upplevt också genom mina år tyvärr) någon kom från rågsved men det var bara typ 1/20 del av alla han har så sjukt stor släkt till skillnad från mig.

Vet ni vem som gav mig Simon and garfunkels "cecilia" idag?.. Jo kristoffer! det har aldrig nån gjort förut ingen kille iaf.. Men minns när vera gav mig "cecilias birthday" i födelsdagspresent en CD av nåt indie-band so sjöng på plattan herregud vilka tider det var.. först var vi lite kent-annorlunda med randiga strumpbyxor (lr jag försökte men vågade inte fullt ut) sen hängde vi på heron en annan tid...!

Är sjukt trött  men ska kanske ut imorgon! yeah!

Idag pratade jag med mamma på riktigt, händer mkt sällan egentligen eftersom jag blir förbannad och stänger ute henne tills jag går sönder och brister ungefär.. snälla ta tillvara på familjen dom ni vågar prata med! Inte för att mina problem är lösta alls, men det underlättar iaf..

godnatt på er fina läsare!

lite social stress sådär

hjälp! Ska ha hem till K imorgon för på påskfirande med hans mammas släkt! Hjälp! Lite nervöst faktiskt.. naturligtvis ska mamma irritera mig med sina klädkommentarer "Men du kan ju inte ha den på dig, utan mer.."  Han är så jäkla social och läskigt avslappnad medans jag gärna spänner mig i de sociala situationer när jag känner mig obekväm, men som min  mamma sa är jag iallafall väldigt artig! Alltid något! :) 


nej men ärligt så tycker jag det är ganska trevligt att umgås och prata med vuxna och äldre, dom kan stundtals kännas mer som att man är på samma nivå som yngre personer i ens egna ålder, typ 91:or-89:or

Kram och godnatt! Ska ta min mammas sömntablett i smyg, hon märker nog inte något.

Jag lovar er, kommer bli en sönderstressad mamma som dör i förtid pga alla krav och måsten! ser redan bilden framför mig!



Sluta vara så sexig!

Sluta vara så sexig!

allt det du inte har..

Helvete nu börjar jag sakna singellivet och hur det var då! Var med Vera, hon sover över här som förr, och det var sjuk undrebart! Hon kan få mig att njuta i livet och vi är så sjukt avslappnade med varandra! Men iaf, tänkte helvet vad länge sen vi var bara skrattade och mitt "singelliv" med massa blickar, uppmärksamhet (!), gratisdrinkar, oseriösa dejter och bara njuta så in i helvete! Visst jag älskar detta med, tryggheten kan inget ersätta och jag är inte lika deprimerad nu som jag var förut men man vill alltid ha det man inte har för tillfället!


Man hade mer tid att ta hand om sig själv och bara vara lite ego, bara sig själv och älska, minns 2:an på gymnasiet där mot sommaren det var en härlig men stressig tid! mitt kalas, tjejmiddagen sen innan luxemburg. sen var det ngt som hände, med resan tror lite av rastlösheten kommer därifrån.

jag ska inte säga nåt, kommer ju bli stört deppig, ja extremt om han försvann ur mitt liv också..

nä nu mår jag illa av alla påskharar i choklad jag käkat! puss bye


psyko THEATRE

Jag var på psykodrama igår, det var över förväntan och det rekommenderas till er som vill jobba med er själv och (försöka) gå på djupet med problemen.. 


Sen tycker jag det är tråkigt när ingen kommenterar, så snälla gör det! Även om ni säkert är extremt få som läser så uppskattas det super duper mkt!

Katter och kex

Ge mig ett litet krypin där jag gömma mig från omvärlden och bara vara mig själv. Där massa gosiga vackra katter finns, kanske lite närhet och hud och böcker att läsa. Ja, ge mig mitt dröm rum där jag glömmer omvärlden för en stund...

Mischa Barton för franska Elle

Mischa Barton för franska Elle

Jo, man blir ju inte lite avundsjuk va!

436225-13

436225-13

Mitt namn börjar på R och jag gör tjejer världen avundsjuka på min naturliga stil, jordnära brunett med 
exklusiva designer väskor som man bara vill äta upp! Jo, just det är mina måltider för jag ÄTER JU INTE! fniss en liten caffe latte från starbucks hör o var annars räcker det! 

Killarna, ja jag lyckas alltid knipa åt de bästa! Långa, charmiga killar som får mig att skratta är grejen. Mitt namn är Rachel Bilson om ni inte redan visste det. Är typ 1 meter lång och söt som en jordgubbe!

Ny smarrig foundation bör inhandlas!

Ny smarrig foundation bör inhandlas!

Smyghumor

Jag tycker om att höra vanliga enkla  människor klaga över sådana banala saker som vädret (speciellt lite udda människor!) 

Till exempel sa min extremt nördiga men kompetenta datatekniker nyss i skolan "Fan att det ska snöa igen.."och gissa vem som då smyg flinade för sig själv när ingen hörde? Jo, jag.

Är jag konstig då?

Tack för att jag träffat dig!

Tack för att jag träffat dig!

söndag, inte superångest faktiskt

Igår kväll gjorde, medans jag väntade på att Kristoffer skulle komma hem, jag ett collage av diverse modebilder och speciellt vackra foton på min dörr som i innan var gräsligt ful med A-teens klistermärken som jag försökt få bort med hjälp av smör (läste tipset i Kamratposten som liten).

Blev hur som helst nöjd med resultatet, mer sån tack! Idag är dte mycket plugg som står på schemat och jag har druckit en Red bull och dett funkar faktiskt! Man blir mer alert och klar i skallen, så ett tips till er alla! kaffe har inte riktigts amma efffekt på mig längre då jag liksom överskridigt gränsen för beroende! 



let me be your black kate moss tonight..

let me be your black kate moss tonight..

Ge mig lite fransk styling, en egen lägenhet och massa tid till att vara kreativ

Ge mig lite fransk styling, en egen lägenhet och massa tid till att vara kreativ

glädje! och fräsch brud, anine bing!

                                                   glädje! och fräsch brud, anine bing!j

ensam borttappad

Jaa, här sitter man uppe på övervåningen medan melodifestivalen med Sibel och alla mediakåta sångare slår klackarna i taket framför tv-rutorna som 4 miljoner svenskar tycker är värt och se.

Nu känns det bara som att inga kompisar har lust att träffa en. Eller allt är så svårt att klaffa ihop och jag orkar inte riktigt ta kontrollen och organisera mitt liv. SKulle till exempel vilja göra ett schema för det som ska göras nästa vecka men jaa så sitter man här. 

Stoppa ditt tomma inre med mat! Känslomässig hunger handlar det nog om. Idag var jag inne på den nyöppnade Lidl och jag skrattade tyst åt mig själv när jag flockades runt alla godis förpackningar, färglada med namn som "Friendly" (dvs tuggummipaket som sitter ihop) Det är så psykolgiskt det här med namn och reklam, PR-människorna tänker ju på känslor och våra mänskliga svagheter/beteenden när de utformar imagen eller produkten.


Ibland känner jag mig ensammast i hela universum och jag vill lära känna ny människorm nya vänner men hur gör man? Tar kontakt med nya människor här i sthlm., det är svårt om du frågar mig. Det känns som att ett krog/knullragg är lättare att skaffa än en ny, äkta vän. Var finns den riktiga snällheten? Existerar den över huvudtaget?

RSS 2.0