BLÄ på dig!

Åh nu fick jag ett såntd är panikgråtanfall. Jag blir så arg när jag hör från honom. Det känns som han ska ge "Se vad jag har kommit över dig" vibbar till mig. Jag tror jag är stark men så bryter jag bara ihop när jag märker det där, att han alltid måste vara den starka. Nej jag tänker fan vara det jag är minst lika bra som människa som han!

Ge mig dina ögon!

Jag tänker på italienska farliga ögon, åh satt och kollade på Gwen Stefanis Video "Cool", det skulle jag inte gjort för den gör mig så galen av åtrå! Den där killen, den där mannen. Slank, solbränd, har säkert rökt en hel del i sitt liv och med begär i blicken. Alltså gud. Ställde in en dejt ikväll, jag orkar inte. Istället sitter jag här hemma för jag har sprungit runt för mkt på jobbetoch torkat snoriga näsor och skrikit "lugna ner er!" åt små dagisbarn. Åh suck, livet alltså.

hjärnspöken, dom är så lätttillgängliga

Inte ringa exkex inte ringa exkex inte ringa exkex inte ringa honom!

Bara för att han aldrig kommer läsa bloggen (och han är upptagen)


New undies!

Jag har köpt nya underkläder! Mjaou vad man känner sig läcker i dom. Först inhandlades en svart spets bh med rosa babydoll detaljer, rosetter och band. Grymt snygg! Sedan ett par svarta spetstrosor och en vit spets bh! Singelmingel. Hehe. Vad underkläder gör mycket för hur man känner sig! Sedan kan vi ju glömma att det motsvarade hela kåravgiften (som jag aldrig fick tillbaka, suck vad förbannad jag blev på han i kassan, ge mig bara pengarna människa!)

Hej

Ni kommenterar ju ingenting!! hallå, kompisar? Fatta att det är fittcptråkigt att skriva om ingen kommenterar. Feedback liksom.

Humor på sin finaste nivå


Vet ni vad jag älskar? Spetsklänningar (gärna långärmade)


jag råkar ogilla onsdagar

Jag gick där ensam genom Kungsholmen och Gamla stan med musik i lurarna, och tänkte på dig. Huruvida jag behöver dig eller inte, för och nackdelar med att leva ensam. Det var oändligt vackert, stockholm i kväll. Kylblåsten gjorde att jag snörpte åt jackan tightare, uppdragen dragkedja. Stod vid mälaren och tittade farligt nära över kanten, fick skumma blickar från folk. Dom måste trott jag hade självmordstankar "vilken creepy tjej!".

RSS 2.0